Летняя ночь
Літня ніч. Зачаровують зорі.
Місяць - веселий спостерігач.
Хвилі спокійні та тихі на морі
Грають із нами мовби у квач.
Із трави співають цикади
Уяви, це ж для нас концерт!
Від душевної їх естради
В голові ого-го - круговерть!
Ніжна ніч. Зачаровують зорі.
Так спокійно на серці й душі.
Мить блаженства проводим на морі
І ласкають нас хвилі легкі.
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький
ID: 668041
Рубрика: Вірші, Лірика кохання
дата надходження: 24.05.2016 14:28:24
© автор: Світлана Крижановська
Свидетельство о публикации №116052405507