Не твоэ весiлля

СтрічечкИ, лімузини і букети, букети...
Приголомшлива сукня і з грошима конверти.
Дзвін розбитих бокалів раптом болем озветься.
Скло на друзки – на щастя. Та бува й щастя б'ється…
Проставляєш зарубки не на дереві – в серці:
Не річниці весілля – роковини по смерті.
Чорний день. Чорний дим. Чорний ворон у небі.
Білий сніг. Біла сукня? На жаль, не про тебе...


Рецензии
Дякую, Оленка. З пов.

Игорь Ярин   14.06.2023 21:15     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.