***

        Ой у гаю зеленому
       Гарненьке дівча.
       Стоїть вся уквітчана
       Немов немовля.
       У червонім намисті,
       сяє як перлина,
       вродою пишається
       дівчина - калина.
       Ой у гаю зеленому
       тече річка синя
       Стоїть собі на березі
       юнна горобина.
       Птахи прилітають,
       пісні їй співають,
       про життя важке,
       про щастя мале,
       та про горе гірке.
       Червоніє від смутку
       бідна горобина.
       Та робляться гіркими
       ягоди калини.
       Хто куштує ті ягоди
       сумувати буде,
       Гаряче кохати й цілувати буде.
       Ой у гаю зеленому
       тече річка синя.
       Стоїть собі на березі
       Юнна горобина.


Рецензии