***

       Лине пісня полем ,
       Лине у долині
       Жайвори співають,
       Літо мрії гріє.
       Ось юнак щастливий,
       що вступив до Вузу,
       Ось дідусь радіє
       що везе гарбузи.
       Ось дівча щебече,
       радістно стрибає,
       бо гарненьку ляльку
       вона сьогодні має.
       Линуть дні веселі
       Сонце препікає,
       А в садку солодкі
       груші достигають.
       Гнуться віти долу
       Соловей щебече
       І в траві зеленій ,
       коник застрекоче.
       Лине пісня полем,
       Потім у долині,
       Розільється морем,
       Заблукає в тинє.
       Літечко минає,
       Спогади щастливі,
       Радість залишає,
       І щастливі мрії.


Рецензии