***

       Я низько вклонюся
       До самої землі
       З великою шаною вчителю мій.
       В житті ти моєму був батьком і мамою
       Був світлом в віконці
       І промінь надій.
       Я люблю за честність,
       За відданість праці,
       Кохаю за мудрість,
       За щедрість ідей.
       Я низько вклонюся
       До самої землі,
       Великій людині-
       Це вчителю мій.


Рецензии