***

    
        Далеко -далеко
       дзвін дивний дзвенить
       Джиджать дивовижні джмелі,
       Додому- додому
       Донести допізна,
       Дзвінкі дивовижні дзвони.
       Донести-донести
       Духмянії дзвони
       Далекої далі данин
       дбайливо дзиджати
       Дітям дарувати
       Дар дивних далеких долин.


Рецензии