Смерка

    
       Серпанок сивий світло сипипь
       сріблястим струмом соловей
       Святкує сред садів сердешний
       Славетних слободян страстей.
       Спадає сон селом сіреньким,
       Свідомо свище соловей,
       Славиться славний спів соліста,
       Солодких спогадів страстей.


Рецензии