ПО КО Йй!!!

ПО КО Йй!!!...

   -  МИ ИГ(Й)  ВЪ  ТЕБЕ(й)!!!...           (МИ ИГ - МИ Ии ГЪ)       (Йй)

   -  КО ОН ЦЕНЪТЪРА Аа ЦИ Яя(КО)!!!...   ПУ УС ТО ТЫ Ыы(ПО)!!!...-      (ПО КО)

УC ПО КО Йй СЯ Яя !!!...

   -  Ии иИ - СЪ ЛЕ Ее ДУ Йй!!!... - ЗА Аа - НЕ ЕЙ!!!... -

Ии иИ -  ПО КО ОЙ - ОБ РЕ ТЁ ЁШЬ!!!...

   -  ТЫ Ыы!!!... -

    P.S

 Йй - МИ ИГ(Й) - ВЪ - ТЕБЕ(Й)(МИ Ии ГЪ)


Рецензии