БЫ - СЪ - ТЪ - РО!!!

БЫ - СЪ - ТЪ - РО! ... 

   -  ВЪСЁ Ёё!!!...   

   -  ОО ЧЕНЬ -  БЫ ЫС ТЪ РО!!! ... -

ЭН ЭР  ГИЯ (РО)!!!...                (РО)
               
   -  Ии иИ - ТЫ Ыы!!!... 

   -  Уу ЖЕ -   ТЪВЁРЪДО(ТЪ)!...  СЪВЯЗАНЪ(СЪ)!!!...            (СЪ - ТЪ)

   -  СЪ - НИ ИМ !!!... -                (БЫ)

ТА АК -  ВЪСЕ ЕГ - ДА Аа - ПЪРО ИС ХО ОО ДИ ТЪ!!!

   -   СЪ -  ТЕ Ее МИ!... 

   -   КЪТО ОО - ИМ -  ЛЮ БИ ИМ!!!... -

       ИМ


Рецензии