Ты - моё солнце. Песня
( By Jimmie Davis and Charles Mitchel )
You are my sunshine, my only sunshine;
You make me happy when skies are grey.
You'll never know,dear, how much I love you;
Please don't take my sunshine away.
The other night,dear, as I lay sleeping,
I dreamed I held you in my arms.
When I awoke,dear, I was mistaken,
So I hung my head and cried.
You are my sunshine, my only sunshine;
You make me happy when skies are grey.
You'll never know,dear, how much I love you;
Please don't take my sunshine away.
Ты - моё солнце. Песня.
( Джимми Дэвис и Чарльз Митчел )
Ты - моё солнце,мой луч небесный;
Ты даришь радость и в хмурый день.
Ты - моё счастье, ты - моя песня;
Мне без тебя повсюду тень.
Однажды ночью мне вдруг приснилось,
Держу в объятьях твой нежный стан.
Когда проснулся, всё изменилось -
Несчастным самым я в мире стал.
Ты - моё солнце, мой светлый лучик;
Тебя дороже и ближе нет.
Ты всех желанней и всех ты лучше;
Не забирай мой солнца свет.
20 - 21 мая 2016г.
Свидетельство о публикации №116052107298