***

Вийшов місяць та сів на тин
На повіках малює ніч
Не паруй мене Боже з тим
Хто оману несе мені

Хто легкий наче теплий дощ
Та важкий, коли важко так

Не паруй мене Боже до
Того часу, що не в листах

Не паруй мене, Боже, з тим
Хто забути тебе навчить

А паруй мене, Боже, з тим
Хто німим до тебе кричить!

Хто ні силою ні нашталт
Перемогами не засне

Отче милий.
Віддай листа

Твоя воля. Веди мене.


Рецензии