Сантехнiк i почуття, або Зненацька
наш сантехнік вулицею йде.
Може, поспішає на імпрезу.
Може, навіть там фуршет буде.
Дивина, я знав його роками...
Очі і букет – мов до зірок...
Але я схиляюся думками:
там не обійдеться біз жінок...
Свидетельство о публикации №116052106118