Наше МИ

Кілька тисяч емоцій при погляді на тебе,
Кілька сотень пропорцій не витримані при будові.
Наші кляті стосунки ні до чого не привели,
Наші боги убиті і кинуті в чорне море.

Усі наші думки наче сотні якихсь примар:
Ні про що, ні за що, ні до чого та просто хибні.
Ти кудись тихо йдеш,
В тебе є власний план
Що зробити за день, а що просто зламати й кинути.

Пам'ятай, не буває ніяких меж,
Ти собі сам закон, ти людина власної думки.
Але тільки згадай-но востаннє коли
Ти когось цілував, починав будувати нові стосунки?

Наше МИ вже прогавили ще кілька років потому
І пора вже мені перестати плести тенети.
Але тебе забути не зможу, не хочу й не буду,
Буду тихо молитись до твоєї планети.


19.05.2016
J.W.


Рецензии