Ти ж моэ сонечко
Ти ж моє сонечко,
Ти ж моя зіронька,
Лагідна ніжна Душа.
Ти моя квітонька,
Моя лебідонько,
В тебе чарівна Душа.
Ти ж моє серденько,
Ти ж моя ластівко,
І я тебе покохав.
Ти ж моя радосте,
Ти ж моя доленька,
Тебе за дружину я взяв.
Ти ж народила нам,
Двох гарних діточок,
І я їх дуже люблю.
Ти ж тепер матінка,
Для діточок – квіточок,
То як же я Вас розлюблю?..
Ти ж глянь лиш на мене,
Ти ж засмійся до мене,
Радісно стане умить.
З тобою коханая,
Моя жадана,
Так мені хочеться жить!
12:30.16.05.2016.
Свидетельство о публикации №116051905384
Евгения Толпинская Свищёва 01.11.2016 15:06 Заявить о нарушении