Туман лугом
Туман лугом, туман лугом,
Туман лугом скрізь лежить.
Широкою долиною,
У даль річечка біжить.
У гайочку при долині,
Я почув зозулі спів.
Його згадую й до нині,
Де знайти хороших слів?..
Щоб про красу цю розказати,
Добрим людям на весь Світ.
Про неї маємо пам’ятати,
Пам’ятати все як слід.
Бо природа в нас чарівна,
Вона нам Господом дана.
І Україна - наша мати,
В нас єдиная вона.
Україно, Україно,
Рідна батьківська земля.
Тебе я більше не залишу,
Тут мій рід, моя сім”я.
07:05.08.05.2016.
Свидетельство о публикации №116051902817