Ne rizhte moyu lubov

«Не ріжте мою любов»


Коли ти виходиш
Із власного дому
Твій ключ завертає
І креслить межу.
І вулиця знову
Кричить, але чітко:
«Чекайте всі справи,
По щастя біжу».
Ти знову побіг
І знову запізно,
І парами хмари,
Години на вітер.
А люди нечемні,
І хтось вже повісив
Ярлик на тебе,
Скоріше за спринтер.
Але ти шуткуєш,
Стараєшся гарно.
І все атмосферно.
Все кулуарно.
Все лампово, файно
Драйвово, кайфово.
Все було чорно-білим
Тепер кольорове.
А до горла підступає знов:

Не ріжте мою любов.
Не ріжте мою любов,
Я трішки, лиш дозволь.
Ми вічність, але не ноль.
Поділюсь з тобою
Цим знов і знов.
Не ріжте мою любов.
Не ріжте мою любов…

На настрій стартапи
Тобі вже пора.
Кохана людина
У вас всі етапи
За спиною, точно.
Тобі так здається
А вона гне свою
Як їй заманеться.
Викручує руки,
Рветься за межі,
І ти знову тут.
Ти тушиш пожежі.
Вибачаєшся сам,
Її вибачаєш.
Ти віриш сльозам
І глузду втрачаєш.
Але чудеса,
Ви порозумілись
Всі справи закрито.
Забули, змірились.
Всередині тепло,
Аж так що до пару.
Ночами не спиться
Ночами примари.
Всі сонники вивчив
Психологію тощо,
Тепер ти мудрець
Соціальних відносин.
А до горла підступає знов:

Не ріжте мою любов.
Не ріжте мою любов,
Я трішки, лиш дозволь.
Ми вічність, але не ноль.
Поділюсь з тобою
Цим знов і знов.
Не ріжте мою любов.
Не ріжте мою любов…

Ти чесний завжди
Тепер тільки так.
У тебе є вибір.
У тебе є смак.
Ти працюєш і праця
До рук і до ладу,
Відчуваєш силу,
Маєш владу.
Над собою
І світом навколо.
Але в шумі мелодій
Та інших собі розмов…
До горла підступає знов:

Не ріжте мою любов.
Не ріжте мою любов,
Я трішки, лиш дозволь.
Ми вічність, але не ноль.
Поділюсь з тобою
Цим знов і знов.
Не ріжте мою любов.
Не ріжте мою любов…

18.05.2016


Рецензии