Наше кохання

Ніч така місячна,гарна і лагідна
Мій поцілунок тримай,
Я солодка горобинова ягода,
Тільки мене не кусай.

Ми роздяглися,у річку занурились
Тільки дивись не втопи,
Я на тебе вже роками все мружилась,
Шла до щасливой тропи.

Сало лежить на шматки вже порізане
Стільки тебе я ждала,
Соколом зверху впадеш ти на ліжко,
Тільки дивись як лягла.

У клуб я гарнесеньку сункню надіну
Усіх кобелів відганяй,
Ти покохав мене гарну,єдину,
Ось і весілля справляй!


Рецензии
По-украински стежка, а не тропа.
Исправьте.
С уважением,

Ладомир Михайлов   19.05.2016 19:53     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.