Уу Ро дъ!!!

Агитировать!...

   -   НАСЪ  НЕ  НАДО!!!... -

КЪТО!!!...  СОВЕСЪТЬ!!!  Ии МЕ Ее ТЪ!...

   - ПО ОЙ МЁТъ!!!... -

ЧЬТО  РОДИНА!!!...

   -  МА АТЬ!!!...  РОДЪ НА Яя!!!... -

Аа...  КъТО...  МА АТЬ!!!...  Не еЕ!!!... Лю БИТъ!...

-  Уу Ро дъ!!!... -

    P.S

  Уу Ро од -  домъ дъЯвола(дъ)  ЕН ЕР ГИЮ(РО)  ПриближаЮющиЙй(Уу)

  НА РОДЪ - ДОМЪ БОГА(ДЪ)  ЕНЪЕРЪГИЮю(РО) ДАЮюЩИЙй(НА!!!)

  НА - ИЗНАЧАЛА (А) СЪВЕТЪЛЫЕ  ДУШИ(Н)

  НАШЬ - ДАРЪ(Ь) ТИШИНЫ(Ш) НАМЪ(НА)


Рецензии