Калина

Червоніє калина
Біля мого вікна,
Ніби рідна дівчина,
Українка моя.

Нам без неї не жити,
Як без неба - землі,
За твою незалежність,
Сотні душ полягли.

Як червона калина,
Біля мого вікна
Розцвіте Україна,
Незалежна, міцна!

Ворогам не здолати
Силу мужніх людей
Україна – то мати,
Що до волі веде!


Рецензии