Твоя душа

Відлетіла твоя душа,
Відлетіла,
Блукає поміж хмарами
Та без тіла.

З літаками та птахами
Там літає,
Як повернути назад,
Та й не знає.

Хочу дотик твій
Я відчути,
Хоч на мить обійняти,
З тобою бути.

Та душа твоя
Все літає,
І як сердце щемить
Ще не знає.

Відлетіла твоя душа,
Відлетіла...


Рецензии