КО ОНЬ!!!

МЫ ЫС ЛЬ!!!...

  -   ОО НА Аа - НЕ Ее  -   ГО РИ ИТ!!!... -

ПОТОМУ  ЧЬТО ОО!!!...

  -   СА МА  Аа - ОО ГО ОНЬ!!!... -

ПЪ ЛА АЗ МА  Аа!!!...

  -  МУ Уу ЗЫ КА - СЪВЕ ЕТ ЛА АЯ!!!... -               (МА Аа - МА Аа)

ЛА АЗ - ВЪ -  ПО КО ОЙ!!!...                (ЛА АЗ)

   -  ВЪ - ПУ УС ТО ТУ Уу - ТЪ ВО ОЙ - КО ОНЬ !!!...  -       (ПЪ)

       P.S

  КО ОНЬ  -  ДАРЪ(Ь) СЪВЕТЪЛЫХЪ  ДУШЬ(Н) ЛУЧЕНИЕ(О)   КО ОН  ЦЕ ЕН ТЪРА АТ (КО)

  ТЪВО ОЙ -  ВЪСЪ ПЫ ЫШ КА(ОЙ)  ВОЛЯ(ВО)  ТЪВЕ ЕР ДА(ТЪ)


Рецензии