Так, чтоб в тренде

-Пани Анна, Вы как-то старомодно и скучно стали писать.
Хочеться ТОй Смоляковой, которая и об актуальном и о щемяще-народном и о чем-то своем, сокровенном.... (с)

Так. Че там у вас актуально, панове?)))
И правда, а чё я не в тренде.

О сокровенном.  По-народному.

Коханий мій, мій світе кришталевий!
Пишу тобі, щоб інші не просцяли!
З тобою я ніяк не королева,
А жінка, що кохає до нестями.


Рецензии