Писня журбы

"Ой! Дивчына,ты сэрдцэ мое
Жаль у нас не будэ весилля
Кажэ лях:"Ось тут усэ мое!"
И кругом жидовцев засилля!
Парубкив женуть на вийну
Вся краса у землю лягае
Що робыть нияк нэ пийму"
А Дивчина хлопца благае:
"Ой!Назар не такои я доли
И не хочу жыты в полони!
Заборонь мэнэ,заборонь
По цим вурдалакам "ВОГОНЬ!"
Моя ненька страждэ духом
Не хочу итты адским кругом
Заборонь мэнэ,Заборонь!
По мохнатым дидькам "Вогонь!"
"Захысты мэне,захисти!"
Я хочу не гнить,а цвести!


Рецензии