Батьки нод як д ти

"Батьки є іноді як діти"

Батьки є іноді як діти, -
таких випадків не злічити.
Вони заплакані бувають
і безпорадністю страждають.

Вони не знають, як їм бути, -
сваритися чи все забути?
Ми їхні сили забираєм
та втіхою для них буваєм.

Діти все бачать і все знають,
в біді батьків не залишають.
Підтримають в важку годину -
і горе зникне в ту ж  хвилину.


Рецензии