Д вчинка Мар чка

"Дівчинка Марічка"

Є у нашім класі
Дівчинка Марічка.
В неї усмішка чарівна
і чорна косичка.

Ця розумниця мала,
дівчинка Марічка, -
в нас відмінниця вона, -
беріть приклад, дітки.

Та не думайте, будь-ласка,
що вона заучка,
також вірші вона пише,
ще й гарна подружка.

Всіх послухає завжди,
 порадить, поможе.
На контрольній, хто не встигне,
то приклади зробить.

Ще й в театрі школи грає,
скоро Аннушку вона
знову нам представить.
Любить також посміятись
у дружньому колі...
От така то є Марічка
в нашій шостій школі.


Рецензии