В зимовий час, ще до веселого Р здва...

"В зимовий час, ще до веселого Різдва..."

В зимовий час, ще до веселого Різдва
прийшла вона в долонях Миколая.
Для щастя, сміху, радості, добра,
взяла з небес для нас кавальчик раю.

Прийшла на землю гарним немовлятком, -
маленьким дивом для своїх батьків,
щоб з милого, цікавого дитятка
для когось стати зіркою в житті.

Ми навчимо її дивитися на світ,
і говорити про розумні речі...
Вона ж розкаже, як пухнастий сніг
лягає ватою на наші плечі.

Їй казку про принцесу зможем прочитати,
купити ляльку в сукні золотій...
Вона ж навчить, як сонечку всміхатись,
як вірити у мрію, жити в ній.

Її любов'ю зможем захистити
від злісних хмар, що над чолом пливуть...
Вона ж покаже, як людей любити,
лишень за те, що на землі живуть.

І хоч нам вже багато літ, -
ми з дівчинкою нашою ростем,
яка прийшла до нас у світ,
у час, коли сніжок паде.


Рецензии