Подарите мне мягкую игрушку

Give me a cuddly toy
that is called Julia.
as a pillow I'll rumple her
by kisses shower her.

For feelings that were rough at first,
then sweet in poems.
they are - like wedding - with Light? God?
or just with notebook.



***

Подарите мне мягкую игрушку
под названием Юлия,
Я буду мять ее как подушку
и зацелую ее.

За чувство к ней, сначала горькое,
а в стихах - сладкое,
я с ними - как на свадьбе - с Светом? с Богом ли?
иль так, с тетрадкою.


Рецензии