перше кохання

І розійшлися ми, але тебе я не забула...
і памятаю наші несмілі побачення...
 Тебе називала коханим в думках..
 летіли листи,
 але ж розуміла, що все те не так...
 І різко розлучилися ми,
 А память приходить нежданно,
 а ще у ві сні...
 І не забути перще кохання...!
 Мені і Тобі!


Рецензии