Лето... укр. песня

           ЛІТО,   ЛІТЕЧКО...!

Літо, літечко духмяне..!
Трави й роси запашні..,
Сонцем щедре та рум”яне,
Посміхнися же, мені!

Щоб струмочком, я співала,
Щоб наприсядки пішла,
Щоб як зіронька сіяла, --
Тепле літечко знайшла..!

Трави лагідно шепочуть
І пишаються дерева, --
Це все, літа добрі очі;
Я ж, липнева королева..!

Пташок грає теплим вітром
І віта Творця Святого..!, --
Хочу з вами поділитись,   
І вділю із серця свого..!

Починаймо день із пісні,
А закінчуймо казково..!
Ми із вами, ЗОВСІМ  РІЗНІ,
Та  КОХАЄМ  ОДНАКОВО..!


Біла Троянда                2007 р.
Белая Роза-Таня Маслий
      


Рецензии