Диапазон
to you - is broad.
It Includes everyhing: from visions
to entering the shock.
To become close - we don't need it.
Do not haras!
But anyway it goes I'll see you -
as sinner sees - a paradise.
You cannot bring me pain or harm me.
Cause pain is fear.
There is no fear of those who are free.
themselves - as wind.
***
Диапазон моих к Вам отношений
весьма широк.
Включает все в себя он: от видений
до входа в шок.
нам не надо быть ближе.
Не приставай!
я все равно тебя увижу -
как грешник - рай.
И ты не причинишь мне боли.
боль-это страх.
нет страха над тем, кто волен.
и ветер - сам.
Свидетельство о публикации №116051407719