Хай живе Украiна

Червона  росте калинова
Біля моговікна на кущі,
Ніби дівчинка мила
В українськім вбранні.

Бо калина-є символ
Української землі,
Тут родюча нива,
Та хлібів колоси.

Ми за неї молити
Будем Бога-Творця,
Незалежну і вільну
Бороним до кінця.

Хай живе Україна
Серед вільних степів,
Як єдина родина.
Та луна дзвінко спів.
Про Небесную сотню.
Про майдан і добро,
Про щасливе майбутнє,
Як би там не було!


Рецензии