Божа краса

 
Травень квітами дивує,
Що між травами цвітуть,
Кольорами їх чарує,
Радість нам вони несуть.

Промінь квіточку ласкає,
Ніжить світлом і теплом,
Пелюстками вона грає,
Гудуть бджоли над бузком.

Ліс травневий не пізнати,
Він красою здивував,
В ньому зелені багато,
Квітів різних серед трав.

Дощі рясно випадають,
Живлять квіти і траву,
Водою божою вмивають,
Земну підтримують красу.

Милуйся божою красою,
Її нам небо надає.
Своєю все іде ходою,
За травнем літо настає.


Рецензии