Цвiценне яблынь
Зачараванне.
Ты ў маіх марах будзеш жыць --
Цвіценне яблынь.
Ты -- незвычайны рай зямны
З бялюткіх кветак.
О сад! Наведвай мае сны
Зімой і летам!
Духмяны яблыневы цвет
Як аблачынкі...
Бягу я ў свой дзіцячы свет
Малой дзяўчынкай,
Захопленай тваім святлом,
Сваім натхненнем...
Няўжо -- было? Няўжо -- прайшло?..
Жыццё -- імгненне?..
Свидетельство о публикации №116051304606
Виктор Коновалов 2 15.01.2017 06:24 Заявить о нарушении
Мария Ючкович 16.01.2017 14:15 Заявить о нарушении