ПЪРО НИ ИК НО ВЕ ЕНИ ИЕ!!!

СЪВЯЗЬ СЪ  БО ГО ОМ!!!...              (ИЕ)

   -  ОБ РА ЗЫ !!!...                (ЕНИ)

   -  Ии - ВЕ ДЕНЬ Ее(ВЕ)... СЪВЕТЪ ЛЫХЪ  ДУ УШ!!!(НО)... -                (НО ВЕ)               

ИМЯ!!!...                (НИ ИК)

   -  ПОКОЯ!!!(ПЪ) - ЭН ЭР ГИЯ!!!(РО)... -                (ПЪРО)

ТО МУ Уу -  КЪТО!!... -   ПЪРО НИ ИК !!!...

  -  ВО ОТ - КУ УШ!!!... - ВО ОО ТЪ - КУ Уу - ШЬ!!!... -

     УШЬ

ДА - ДА Аа!!!...

   -  ЗА Аа - УШ КО ОО - ДА Аа - НА Аа - СО ОЛ НЫ ЫШ КО ОО!!!... -

ТА АК - Уу - НА  Аа СЪ!!!... -  ВЪСЕ ЕГ ДА Аа - ГО ВО РЯ Яя ТЪ!!!...

   -  КО ОГ ДА Аа - НА Аа ДО - КО ГО ОО - ТО - ПЪРО ВЕ ЕТ РИ ИТЬ!!!...

   -  ПЪРО ОС ВЕ ТИ ИТЬ!!!... Ии иИ - ВЕ ЕР НУ УТЬ - НА ЗА АД - НА Аа - ЗА Аа ДЪ!!!... -

      АД

      P.S

   НО -  ЛУЧЕНИЕе (О) СЪВЕТЪЛЫХЪ  ДУ УШ(Н)

   ПЪРО -  ЕН ЕР ГИЯ(РО)  ПОКОЯ(ПЪ)

   НИ -  ВЪРЕМЯ

   ИК -  СЪТЕНА(КИ)  ТА АМ

   ДА -  НАЧАЛА(А)  ДО ОМ(Д) - ЗЕМЪЛЯ

   КУ -  КУДА -  НА АП РА АВ ЛЕ ЕНЬ ИЕ

   УШ -  УШ КО - КЪЛЮ ЮЧ(ОК - КО) - ОТ  - ШУ МА


Рецензии