догори ногами

Спадок дали на лапу
Долю вузеньку й куцу
Вільного неба клаптик
Дзвони в судомах б’ються
В небо вперлась безодня
Свіжа глибока яма
Все догори ногами
Вчора з’їло сьогодні
Дідько мабуть наврочив
Жереб лихий назначив
Сталу пожежну вдачу
Гріх як несмертний злочин


Рецензии