Дивний алкоголь

Кохання алкоголь у душу ль'ю, розтягую навмисно, - ледь ковтаю ...
Тікаєш ти чомусь з обійм моїх, а я тебе "мою" не відпускаю

Пекельні зорі наших почуттів, в бурштинові шматочки розкришились
Хвостатою кометою згорів, і сили на прощання лиш лишились

Ковтків мабуть ще пару залишилось, так холодно...неначе в склянці лід
В очах якісь маленькі кадри снились, моменти,  пам'ятати що не слід

Та хочеться для тебе просто здатись, не бачачи у склянці того дна
Синхронно разом тихо роздягатись, й робити те, що скаже ніч хмільна

Від того всього в рай потрапить можна, чи просто розірватися в душі
На пів дороги серце може лопнуть, й не вийняти із нього всі ножі

Розтала ніч..Надворі сонний ранок, пустою стала склянка і суха
Нічого не сказала на останок, пішла забравши часточку гріха...


Рецензии