Don t let dreams be a dream...
Like a smog, like a steam
Like a small soap balloon
Just like far shining moon
Keep your dream in your soul
Make your dream your life's goal
Every day step by step
Every time one more lap
Try your best and get through
Make your dream just come true!
Свидетельство о публикации №116051204998