Травень
Кохання пелюстки летять як спів,
Я у садочку своє рідне місто славив,
Лунала музика душі без слів.
Цвіте каштан над срібной річкой,
Пташки літають гарни у садах,
По вітру в'ються українськи стрічки,
І перші ластівки летять під дах.
Міста я бачив різні і держави,
Но колискову мати чую тільки тут,
З народом разом добуваю щастя,славу,
І перемоги бачу у майбутньому салют.
Свидетельство о публикации №116051204521