Сл1пий дощик

Дощик крапельки посіяв

По усіх усюдах

Щоб родило поле-зілля,

Щоб раділи люди.

 

Подивилось сонце ясне

Крізь малі краплинки -

Враз веселка над полями

Піднялась навшпиньки.

 

Вмилось наше сонечко

Крізь хмарки озирнулося

І весело в віконечко

Маляткам посміхнулося.


Рецензии