***

Мой тата казаў:
"Заплюшчы вочы".
Я паслухала яго загад.
Заплюшчыла.

Белыя фон.
Клятчаты коўдр.
І побач кошык.
Пікнік.

Побач тата
Сядзіць.
Мама памідор
Наразае.

Смачна так.
Прыгожа.
Гэта я ўбачыў.
Цуд.


Рецензии