Щури...

  Якщо щури прийшли до влади,
  То мабудь все - чекай біди...
  І гасне полум'я лампади
  І більше нікуди нам йти!

  Спустошує диявол душі
  І селить в їх серцях брехню.
  На службі люду бють баклуші,
  Не помічаючи сльозу...

  Багато сльоз - солоних, з гіркотою,
  Пролитих у ночі, коли всі сплять,
  З ростоптаною вщент метою,
  З дорoгою...лише назад!

  А люди терплять, бо ми всі під Богом,
  Хто не терпів - привів отих щурів...
  Хотілось би їх взяти скопом
  Та вилити на них весь гнів...

  ...людський та лютий до нещадя,
  Дротом одним зв'язавши їх,
  Щоб на колінах,вже без влади,
  Втопаючи в сльозах своїх...

  Молилися своєму Богу
  За іскалічені життя,
  За те, що вибрали дорогу,
  Яка веде у небуття!

    10.05.16р.
 


Рецензии