Ляцi

Ляці, птушка маёй надзеі,
Ляці, і я буду верыць,
Што ты сімвал маёй падзеі.
Ты памагаешь мне усё рабіць.

То, што я так мару атрымаць,
Побач са мной заўсёды.
І калі доўга гэтага жадаць,
Шлях будзе з табой добры…


Рецензии