Шуточное укр

Вигляд зовсім еротичний,
Та характер поетичний
………………………………

Масажнути можу в пику
Будь-якому чоловіку…
………………………………

Квіточки у горщику,
Там і черв»ячок…
Але котик бравий: «гайда!»
Горщик на долівку: «гоп!»
……………………………….

«Пустувати не умію,
Та від шоколадок, млію!», --
Каже так мала Тінуля,
Їй ж у ніс, велика дуля!
……………………………….

Гарно бавився, зопрів
І поїсти захотів.
А поїв, пустив «духи», --
Дяка вам, за пироги!
………………………………..

І скажи, не бійся ти!,
Хоч пошлю під три чорти;
Руки в мене – не з заліза!
Витрима, твоя мармиза.
………………………………...

Вітер віє, -- завірюха!
Хай же п»яти мої чуха, --
Я лінуюся сама
І рабів моїх, нема.
…………………………………

День мина, ніч наступає,
І сама вона не знає, --
Нікому її стрічати,
Ми вже полягали спати...


Біла Троянда  02.2005 р.
Белая Роза


Рецензии