За ЗълаТо!!!

ПъЛАЧЬ!... Не  Пълачь!!...

 - А  Пала ач!...  найдётъ СЯ!!!...

КъТО  ИидейныЙ (ИуДА)!!!... къто  пъросъто  -  хоЛуЙ!!!...

Но и те... и  дъругие!...  за  деньГи!!!...

А  За  ЗълаТо!!!... и  МАТЬ!!... ПРОдадуТъ!...


Рецензии