БеСъ ПоЛезъно!!!

ПРИ коръмили!... съЛуГъ   дьЯвола!!!...

Съво  ЕГО!...   МъНЕНИЯя!!...  НЕТЪ!!!...

Въсё   ПРОпълачено!!!!... Въсё ёЁ!!!..   ПРО пъ ла аА че но оо!!!...

НЕ   СъПОРЬТЕ!...  Со  Съ ЛуГа ми!!... 

   -  НЕ Ее ТЪ!!!...

 ТЪ

   P.S

   оо - лучение дьЯвола

   но - серы еЕ

   че - есть кърасота дьЯвола

   ла - семя  дьЯвола

   пъ - покой  дьЯвола

   ПРО  - ЕНЕРГИЯ(РО) ПОКОЯ(П)


Рецензии