Не спокушай мене
Мені вже мало сексу. Лише сексу.
Якщо в житті щось дійсно має сенс -
Це те, що в сексі не достатньо сенсу.
Два роки віддавалась через край,
Як риба билась, спіймана в тенета.
Це маячня, уваги не звертай.
Я відчувала тіло, але де ти?
Де ти? Де я? Думки і мрії де?
Шалений потяг - все, що нас єднає?
Невже на світі лише пристрасть є?
Невже кохання на землі немає?
А я тебе люблю на всі лади.
І високо, і низько. Як завгодно.
Я влаштувала бунт на кораблі.
Не спокушай. Сьогодні я не згодна.
30.03.2015
Свидетельство о публикации №116051003810