Рожевi окуляри

Де мої рожеві окуляри?
Де я їх забула і коли?
Я тепер на небі бачу хмари
І не бачу в морі  глибини.

Де мої рожеві окуляри?
Де я їх згубила і чому?
Світ змінивсь, як тільки вони впали,
Мир перетворився на війну.

Стали наші сварки - просто чвари,
Втіхою були вони колись...
Де мої рожеві окуляри?
По своїх кишенях подивись.

Якщо взяв - віддай. Це так важливо!
Ти ж їх сам подарував мені.
Бо без них кохання неможливе,
З часом ти відчуєш на собі

Втрачені іллюзії і чари.
Я без них сумую, поверни!
Де мої рожеві окуляри?
Де мої розгублені світи?

19.04.2016


Рецензии