КА РЪ МА!!!

ПеРеПутаЛи  ка Ръ манъ!!!...

СъвоЙй!  и ...  НАШЬ!!!... ... СъЛучайно!...

  -  ТО!... НЕ  СъЛУЧАЙй!!!...

  -  КА РЪ МА   иХ!!!...

  -  ХиТъРОсъть  -  ВЫ боръ  -  ТаЙ на!!!


   P.S

ХиТъРОсъть   -  ЭэТо   ТъРОсъть  дьЯвола!!!

Аа...  ВЫборъ   -  боръ  САТАНЫ !!!

ТАЙйНА  БОГА   -  ВЕНЕЦЪ  ДАЮюЩАЯя!!!          (ТАЙй  -  ВЕНЕЦЪ  - ТА БОРЪ)

ТаЙна  дьЯвола -  ВЫборъ  -  Ты !!!         (ВЫ  -  НЕОПРЕДЕЛЁнъносъть - НЕЧИсъТЬ)


   


Рецензии