Мовчання i тиша

В мовчанні існують свої інтонації.
І іноді тиша - скаже більше.
Вона - суцільне джерело інформації.
Закрий свого рота і слухай тихіше.

Вона - не зможе сховати правди.
Вона - завждИ на твоєму боці.
У неї немає звИчної вади -
Робити підстави на кожному кроці.

Вона тобі вкаже на різні дрібниці -
Без сумніву стануть, які у пригоді.
Мовчання і тиша - найбільші скарбниці,
Покажуть на правду тобі ще на вході.


Рецензии