Витвiр ювелiра

Солодші меду будуть поцілунки,
якщо ти дійсно серцем всім кохаєш.
І навіть коли руку лиш тримаєш -
найбільшим може стати це дарунком.

Обійми будуть пледів всіх тепліші
навіть в мороз, хоча стоїш ти босий.
Взлетиш ще вище рамок хмарочоса
і не почуєш місто найгучніше.

Коротші стануть вдвічі всі години
і їх завжди не буде вистачати.
Щоб ще хвилину руки потримати...
І поцілунком злитись воєдино.

Яснішим буде місто. Вже не сірим.
Якщо ти дійсно серцем всім кохаєш,
то ти все знаєш. Ти все відчуваєш.
Твоє кохання - витвір ювеліра.


Рецензии